nuffnang ads

Sabtu, Disember 29, 2012

Omel Graduation Day 2012

Nie kt sini omel punya graduation day punya gambar....ishh papa mummy nie lupa pulak nak tolong upload kan gambar omel dengan kawan2 omel hehhee...
Tahun 2012, Omel darjah 1 Dedikasi, hujung tahun teacher cakap omel dapat no 1 sebab omel paling bagus sepanjang tahun 2012....yeayyyyy!!!! Tahun 2013 nanti Omel naik ker kelas 2 Bestari kelas paling bagus! dan yg best sekali omel dapat jadi Pengawas!!!! yeayyyyyyy lagi!!!












Ahad, November 11, 2012

Omel pegi tengok ball game dengan papa...Gomo Kelate Gomo

Semalam hari tu omel ikut papa pergi tengok ball kt stadium shah alam Kelantan lawan ATM. Omel.sokong Kelate sbb papa orang Kelate! Hehehhee.... Omel pg sana dengan Uncle Awi, Kak Ilah, Abg Apis, Abg Akmal dan Abg Hanif....besttttt... Omel pakai baju jersey Kelate papa belikan!!! Seronok tengok game ball tu...lain kali Omel nak pegi lagi ikut papa!





                     


                                           
                          
                          
                                           
                          
                                       

Khamis, September 20, 2012

Omel pergi Legoland

Omel pergi Legoland dengan Nana.Omel dengan Nana pergi masa hari Jumaat.Omel dengan Nana happy sangat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Nana tu sepupu Omel. Omel pergi dengan Alya juga.  Alya tu kawan Omel. Naufal tu anak kawan papa.

Omel dengan Nana dalam penjara legoland.
Omel naik horse. Omel suka horse ni sebab dia boleh gerak.
Omel jadi lion.
Omel Nana dan Alya naik driving car. Seronok sangat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Omel ngan Nana tengah naik boat air.
Ni dia tengah gerak slow.
 

Ni dia tengah gerak laju sangat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Omel Alya dan Nana tengah bawa ambulance.
Naufal Omel dan Nana amik gambar kat paw.
Nana pegang donkey Omel naik donkey. Naufal naik belakang Omel.
Omel Alya dan Nana naik rumah legoland.

Sabtu, Januari 14, 2012

omel pergi disneyland paris

tahun ni 2012 omel dah 7 years old. mummy sudah bagi omel tulis blog omel.
ini first time omel tulis blog sendiri. Mummy duduk sebelah omel tolong omel tulis blog.
Cuti sekolah hari tu omel pergi disneyland paris dengan papa dengan mummy. Omel happy sangat tapi tempat tu sejuk dan fun. Papa cakap ini winter.
Omel ada gambar. Tengoklah\

omel dengan mummy dengan minnie mouse kat disneyland paris
disney castle princess

omel amik gambar kat disney castle princess

omel kat rumah belle cerita beauty and the beast

Omel nak tarik pedang kuat-kuat

Omel amik gambar dengan eve dengan walle. omel suka sangat tengok cerita ni sebab kelakar sangat walle

mummy ambil topi omel

omel nak pergi kat dalam  castle sekarang

omel picture dengan dog ada black dot.

ini lah disneyland paris omel pergi
omel suka lah ice cream truck ni
omel naik flying carpets dengan mummy
ini genie dalam cerita aladdin
omel gambar dengan pascal best friend rapunzel. omel suka cerita rapunzel. omel ada cd rapunzel kat rumah
omel naik jet dengan papa. hebat
omel tengok pluto masa nak dance
omel tolong mop angkat air bucket
omel suka sangat rex sebab roar!
omel suka buzz light year sebab hebat sangat
omel suka sangat tengok cerita monster ni sebab kelakar sangat sangat.



Selasa, November 22, 2011

Omel kt Studio Utusan Malaysia

Semalam ari tu... Omel ikut mummy pegi makeup lagi... kt tempat paper tu...mummy kata Utusan Malaysia... kat sana Omel jumpa kawan baru... semua boy... heheh. Mula-mula masa Omel sampai kat situ... semua boy tu kacau Omel.. sampai Omel nangis... boy tu semua diri dekat2 Omel pastu dia orang cakap "ee dah besar pun minum susu"... Omel malu laaa... pastu Omel nangis...Pastu mama boy tu marah boy tu semua...Tapi lama2 lepas tu bot tu semua baik .. dia orang ajak Omel main hide and seek..bestt... pastu kita semua ambil gambar kat studio Utusan tu... hehehe. Tq kawan baru Omel..Harraz, Rafiq and Mika...nanti kita jumpa lagi.. kita main kat playground Putrajaya pulak...ok.