nuffnang ads

Selasa, November 22, 2011

Omel kt Studio Utusan Malaysia

Semalam ari tu... Omel ikut mummy pegi makeup lagi... kt tempat paper tu...mummy kata Utusan Malaysia... kat sana Omel jumpa kawan baru... semua boy... heheh. Mula-mula masa Omel sampai kat situ... semua boy tu kacau Omel.. sampai Omel nangis... boy tu semua diri dekat2 Omel pastu dia orang cakap "ee dah besar pun minum susu"... Omel malu laaa... pastu Omel nangis...Pastu mama boy tu marah boy tu semua...Tapi lama2 lepas tu bot tu semua baik .. dia orang ajak Omel main hide and seek..bestt... pastu kita semua ambil gambar kat studio Utusan tu... hehehe. Tq kawan baru Omel..Harraz, Rafiq and Mika...nanti kita jumpa lagi.. kita main kat playground Putrajaya pulak...ok.



Rabu, November 16, 2011

Omel, Liky and pink boots

Lama nya mummy ni tak tulis dalam blog Omel... dia sibuk jeee... Skg omel suruh mummy tulis jugak ... omel nak tunjuk omel ada Liky... hehehe. Nanti tahun depan dh darjah 1.. mummy kata omel dah bole tulis blog omel sendiri... hebatnya....tak sabar la Omel nk tunggu...
Mummy pun ada belikan boots kaler pink.. Omel suka sangat... tp Liky ni suka sangat main boots Omel la...essshhh Liky niiii....
Omel tulis notes kt situ... Liky please read Omel note ok....




Omel n Liky (pronounce it as liki)

Rabu, Mei 25, 2011

English Story Telling Contest anjuran MPSJ @ Subang Avenue

Hari Ahad lepas Omel masuk story telling contest...
Omel takut sebenarnya... eeee... tapi omel hafal jugak kt rumah dgn mummy , papa....
tgk la video omel tu..masa omel praktis kt rumah dgn kt stage ..lain... sebab Omel takutttt...heheheh. Tapi mummy and papa tolong Omel..salu bagi semangat.. Nana sepu sepu (sepupu) Omel pun bagi semangat... baru lah Omel bole buat heheheh..


video


omel gmbr dulu sblm start

cantik baju princess omel mummy n papa belikan..

Omel dengan Danish kawan tadika Omel kt Genius Aulad

semua tu nk story telling la tuuu...

smileee....mummy pakai kan omel lipstik... omel sukaaaa

Omel main2 dgn Danish ..

Omel baca buku... Omel suka baca buku..

dengan teacher Umi...
video



Khamis, Mac 31, 2011

Omel pegi school trips ke putrajaya

Hari ni Omel ada school trip pegi Putrajaya. Omel happy sangat. Teacher kata nk pegi tengok orang menoreh getah... jadi Omel kena pakai baju t-shirt putih dgn tracksuit. Pastu kena bawa small pail dengan towel good morning. Mummy ikat rambut Omel cam cartoon winx tu. Omel suka sangat.



ready2 dah nk gi menoreh ramai2...heheh

ramainya penoreh ari ni


peace dulu sebelum menoreh

smile sebelum menoreh...eeeee


bersama wazif yang suka buli omel masa 5 years old..skg wazif dh ok x buli omel lagi


tgk la wazif tu..letak pail atas kepala pulak..tadi dia letak atas kepala omel..tp mummy x sempat amik gmbr.


happynyaaaaa omel....

pegi menoreh naik bas tau..zaman moden..


dlm bas dgn fren omel nama dia ameera...dia duk kt belakang tu.




Jumaat, Februari 18, 2011

Omel ngan kakak Julia....

 Omel nk citer..kan.. ari tu Omel ikut mummy pegi mekap model lagi..pastu Omel terjumpa kakak model ni. Mummy kata nama dia Julia. Omel tya mummy..'dia orang inggeris ke mummy?'
Mummy kata dia orang Hungary tp duduk kat Australia..apa la mummy ni..Omel tak paham la apa mummy cakap ni..tapi Omel rasa..mummy nk bgtau Omel yang kakak model ni bukan duduk kt KL cam Omel... Omel rasa laaa...

ni kakak model...kakak Julia..Omel pun nk gmbr cam model laa...

heheh..cam model tak Omel ni...

Omel salu tgk model suka tangkap gambar camni....

tgk muka Omel..Omel buat muka garang sbb Omel salu nmpk model suka tangkap gambr muka garang...nape eh mummy kakak model tak nak senyum, kan mummy??

Omel cakap inggeris dgn kakak Julia...dia paham Omel cakap apa...tp kadang2 mummy cakap kt kakak Julia apa Omel cakap..sbb Omel tengok kakak Julia cam tak paham je Omel cakap..Omel tau la cakap inggeris... Omel kan belajar kt Genius Aulad... Solat pun blaja dlm inggeris...esshhh..apa laa kakak ni..

Isnin, Februari 14, 2011

Main swimming pool dgn Nana

Semalam hari tu Nana datang KL sbb Ayah dia ada nk pg school....dia ajak laa omel pg main swimming pool kt hotel yg dia duduk...kt hotel Vistana....masa memula nk pg tu skali hujan laa pulakkkkk....alaaaa omel cakap kt mummy omel nk jugak main swimming pool dgn Nana....
bila sampai kt hotel tu...mummy cakap main swimming pool yg kecik dulu hehehhe....mandi kt bath tub jer....hahahha....omel cakap ok laaa sbb omel n nana kecik so blh muat kt dalm tu....bila dh puas mandi2 kt bath tub hujan pn berenti baru laa omel n nana turun pg swimming pool....bestttttt....bila dh penat omel n nana rehat2 kt bilek tu sambil tulis2....