nuffnang ads

Khamis, Januari 29, 2009

Omel nyanyi

hai...omel pandai nyanyi..dengar la ni.. video
Omel nak cerita ari tu omel pegi sungei wang dengan mummy papa..ramainyerrr orang. Papa suruh omel pegang tangan sebab takut omel hilang. Omel tak suka. Omel nak lari lari. Pastu mummy marah dan membebel sambil pegang tangan omel tapi omel lompat lompat. Lagi la mummy marah. Tiba-tiba ada kakak cantik stop papa dan cakap dengan papa. Mummy ngan omel tak dengar apa kakak cantik tu cakap. Pastu omel nampak abang 'nordin jejaka jambu' (Danny x Factor) dengan abang kamera tv3 datang. Oooo rupanya kakak shantik tu orang tv3 nak interview omel..hehehe.Omel x faham tapi abang Danny tu tanya macam-macam kat omel. Pastu ader lampu dengan kamera kat depan omel. Eeee silau laaa. Hehehe omel masuk tv..omel x kisah. Tgk la dalam rancangan apa-apa aje 5/2/09 kul 10pagi kt tv3. Entah ada ke tak..Omel x kisah. babai nanti omel citer lagii...omel nak shushu dulu.

Khamis, Januari 15, 2009

Selamat Tahun Baru 2009

Selamat Tahun Baru 2009 Dari omel dan mummy


Hai semua..tak terlambat rasanyer omel nk ucapkan selamat Tahun Baru 2009. Mummy sibuk sampai dia tak sempat nak update blog omel. Omel pun sibuk juga. Sebab Nana dan kak sheera ada datang bercuti ke jb pada cuti sekolah. Lepas tu mummy ngan papa asyik pergi ke kl aje..omel tak tau la pasal apa. Tapi omel suka sebab kat kl ada kak sheera. Omel boleh jumpa kak sheera. Esok hari jumaat 16/01/09 abang apis dan family dia plak nak datanng rumah omel kat jb ni. Omel shuka la. sebab nanti omel ada kawan. yea yea yea.
Masa nana ngan cik nora ngan kak yaya ngan abang izul datanng jb, diaorg pergi singapore jugak. Omel pun ikut sama. Tapi tak banyak dapat ambil gambar sebab kamera omel abis bateri. Papa lupa nk charge. Pastu kamera kak yaya yang baru beli pun tak ada bateri sebab lupa charge juga...tapi omel ada sket gambar untuk suma..kita enjoy!!!!


omel tengok fish besar kat
 underwater world
 sinagapore


eeeee takutnyerrrr

omel ngan mummy, nana ngan cik nora kat shark besar


omel ngan kak yaya ngan abng izul

omel kat sentosa island tgh tunggu bas nak pegi tgk dolphin pink

mana bas ni...??